Digitalni Esnaf

profesionalna agencija za internet marketing

O Nama

Digitalni Esnaf predstavlja tim koji se sastoji od posvećenih stručnjaka u svojim oblastima. Posedujemo višegodišnje iskustvo u sferi internet marketinga i usluga koje pružamo. Naš cilj je da Vam pomognemo i zajedno podignemo Vaše internet poslovanje na viši nivo.

Rešeni smo da svoje znanje i iskustvo usmerimo na povećanje svesti o servisima i uslugama dostupnim putem interneta i ubrzamo process modernizacije usluga na domaćem tržištu. Olakšavanje direktnog kontakta potencijalnih klijenata i traženih usluga, i umanjivanje nepotrebnih troškova marketinga su neki od naših glavnih zadataka.

Upošljavanjem kreativnih umova na poljima dizajna i osmišljanja sadržaja, u kombinaciji sa pravim strateškim odlukama i planovima oglasnih kampanja, kao i rad na uopštenom unapređivanju performasni i rezultata internet sadržaja, omogućuje nam dostizanje željenih rezultata i dalje napredovanje. Vaš uspeh je i naš uspeh!

o nama

Naše usluge

U okviru naših usluga u ponudi imamo više paketa. U zavisnosti od Vaših zahteva i želja zajedno ćemo pronaći najoptimalnije rešenje i osmisliti dalju strategiju.

PPC

Pay Per Click ili u bukvalnom prevodu Plati Po Kliku je najpopularniji oblik oglašavanja na Google. Ukoliko Vas interesuju instant rezultati u odnosu na kapital koji ulažete u oglase, ovo je idealna opcija.

SEO

Search Engine Optimization, drugim rečima optimizacija websajta, njegove vidljivosti i prepoznavanja na pretraživačima, poboljšanje rangiranja i unapređivanje performansi sajta u cilju dugoročnog povećanja poseta.

Web Dizajn

Dizajn websajta je jedna od bitnih stvari koja utiče na verodostojnost Vaših usluga svakom posetiocu, da li će uspešno zadržati nečiju pažnju i da li će servirati tražene podatke jednako dobro na ekranu telefonu kao i na monitoru kompjutera.

l

Pisanje Sadržaja

Odlika kvalitetnog sadržaja je njegova relevantnost i mogućnost da servira tražene informacije na pravi način. Sadržaj će zadržati posetioca na vašem sajtu ili će ga preusmeriti na traženje drugih rezultata.

Video Editing

Dobar video sadržaj bi trebalo da zadrži pažnju gledaoca i da servira tražene informacije jasno, uključivanjem videa u Vašu internet prezentaciju proširujete domet i mogućnosti pronalaženja Vaših usluga.

Grafički Dizajn

Prezentacija brenda je jako bitna za efektivnost Vašeg sadržaja i usluga, logo firme, katalog ili brošura, baneri i drugi promotivni materijali moraju biti efikasni u privlačenju pažnje potencijalnih mušterija.