Search Engine Optimization

SEO

Optimizacija sadržaja i funkcionalnosti websajta u cilju povećanja saobraćaja i potencijalnih novih poseta, unapređivanje performansi i rangiranja.

Profesionalne SEO Usluge

SEO

SEO predstavlja proces optimizacije websajta ili nekog sadržaja sa ciljem unapređivanja rangiranja njegovih rezultata na pretragama, najčešće Google.

Razlika između PPC i SEO usluga je ta što SEO ‘organske’ rezultate ne morate da plaćate kako bi se bolje rangirali, drugim rečima, ne zakupljujete svoje mesto među rezultatima pretraga već dolazite do njega optimizacijom stranica websajta i njihovog sadržaja.

Jedan od glavnih ciljeva Search Engine Optimization usluga je povećanje ‘organskog’ saobraćaja, tj. povećanje poseta koje ne dolaze sa plaćenih sadržaja ili oglasa.

Postoji mnogo faktora koji utiču na rangiranje Vašeg sadržaja i svaki od njih treba adekvatno optimizovati kako bi se pretraživačima olakšalo prepoznavanje vaših usluga, a u isto vreme i kako bi potencijalnim posetiocima bilo lakše da do Vaših usluga dođu i dobiju jasne informacije.

Ukoliko se optimizacija odradi neadekvatno može dovesti do više štete nego koristi, može dovesti čak i do toga da Google penalizuje Vaš sadržaj i u tom slučaju je sve teže povratiti ranking pozicije. U blažim slučajevima ćete jednostavno izgubiti postojeći rank i pasti za desetine pozicija.

Razni automatizovani alati svakodnevno pretražuju Vaš sajt i proveravaju da li je i u kojoj meri prepoznatljiv i funkcionalan, da li je sadržaj relevantan za ciljane pretrage, kakva je njegova spoljašnja/unutrašnja povezanost i struktura, ima li nekih tehničkih ili funkcionalnih grešaka, sve ovo kombinovano sa performansama sajta i brojem poseta i prirodom ponašanja posetioca na Vašem sajtu utiče na konačno rangiranje i izgleda rezultata među pretragama.

Search Engine Optimization

Kontaktirajte nas za besplatnu inspekciju vašeg sajta

Naš Pristup 

Detaljan pregled sajta

Ključne reči i pravljenje plana

Optimizacija sajta i sadržaja

Performanse i struktura sajta

Blog, beklinkovi, GMB i socijalne mreže

g

Praćenje rezultata i dodatne optimizacije

Detaljan Pregled Sajta

Temeljna inspekcija sajta, provera SEO statusa, ispitivanje funkcionalnosti dizajna, performansi i strukture sajta. Testiranje postojećih SEO elemenata i istraživanje konkurencije u branši.

Ključne Reči i Pravljenje Plana

Istaraživanje ključnih reči na osnovu željenih rezultata i navedenih usluga, pravljenje detaljnog plana i  određivanje ciljeva i zadataka optimizacije, kako na samom sajtu tako i van njega.

Optimizacija sajta i Sadržaja

Uređivanje sadržaja i celokupna optimizacija elemenata na sajtu, dodavanje meta sadržaja, optimizacija naslova, slika i teksta, funkcionalnih fajlova, pristupačnosti i prepoznatljivosti sajta.

Performanse i struktura sajta

Poboljšavanje funkcionalnosti sajta i sveobuhvatnih performansi, brzine učitavanja, preglednosti sajta na svim uređajima. Unapređivanje strukture sajta, unutrašnjih linkova, povezanosti i prepoznatljivosti stranica.

Blog, beklinkovi, GMB i socijalne mreže

Moguće uređivanje blogova, njihova optimizacija i mesečno izbacivanje novog sadržaja, dodavanje novih beklinkova, optimizacija GMB listinga i socijalnih mreža i njihovo mesečno održavanje.

Praćenje rezultata i dodatne optimizacije

Konstantno praćenje SEO statusa i primenjivanje dodatnih optimizacija, dodavanje sadržaja u zavisnosti od dobijenih rezultata i daljih planova u cilju globalnog ili lokalnog prepoznavanja i rangiranja.

Zašto Izabrati Nas

 

Digitalni Esnaf predstavlja organizovan, kreativan i profesionalan tim sa višegodišnjim iskustvom, kako na domaćem tako i na stranom tržištu. Primenjujemo proverene pristupe i strategije koje personalizujemo u zavisnosti od Vaših zahteva i ciljeva.

Svesni smo konstantnog napredka savremene tehnologije i u toku smo sa svim modernim dešavanjima, na osnovu čega vršimo izmene u našem radu.

 

Zajedno dolazimo do adekvatnih rešenja i idealne prezentacije Vaših usluga u cilju ostvarivanja što boljih rezultata.

 

Vaš uspeh je i naš uspeh!